joi, 26 mai 2016

Cateva aspecte ale sistemelor gpl

Carburantul este din ce in ce mai costisitor, in ciuda faptului ca pretul barilului de petrol scade considerabil, acest fenomen nu este oglindit si in pretul de la pompa. Din acest motiv, tot mai multi soferi incearca sa caute solutii pentru a face economii, iar un trend tot mai des intalnit este reprezentat de instalatiile GPL regasite pe masinile romanilor.

Avantajele instalatiilor GPL

Cei care isi doresc astfel de sisteme implementate pe autoturismele lor pot opta pentru instalatii de la monteazagpl. In primul rand se fac economii importante, iar investitia in sistem se amortizeaza in functie de numarul de km parcursi, astfel ca poate fi in cateva luni sau un an, depinde de timpul in care un sofer parcurge in jur de 10.000 de km.

Performantele sistemelor GPL

De asemenea, este important de stiut ca aceste sisteme sunt din ce in ce mai performante in ziua de azi, astfel ca nu exista pericole la fel ca dupa revolutie, cand din cauza instalatiilor prost efectuate aveau loc explozii. De atunci soferii au ramas cu parerea ca este periculos sa dispui de un asemenea sistem, insa este total neadevarat.

Puterea motorului

In plus, multi soferi evita instalatiile GPL din cauza faptului ca puterea motorului este afectata, insa in realitate, scaderea este insesizabila, procentul fiind de cel mult 3%, care cu siguranta ca nu reprezinta o problema pentru niciun sofer.

Mediul inconjurator


Nu in ultimul rand, instalatiile de la monteazagpl sunt foarte performante si eficiente, avand un rol important in ecologie. Acestea sunt mult mai prietenoase cu mediul inconjurator decat un autoturism Diesel si chiar unul pe benzina. Cu toate ca unii soferi nu acorda importanta acestui aspect, insa emisiile de CO2 cu siguranta ca sunt foarte importante in conditiile pregatirii pentru a intra in spatiul Schengen unde trebuie respectate numeroase reguli stricte.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu