luni, 20 iunie 2016

Sfaturi pentru a-ti vinde repede locuinta

Care este cel mai bun loc in care sa iti poti vinde locuinta, fara a apela la agentiile imobiliare? Toata lumea stie ca aceste agentii retin un comision destul de consistent pentru o simpla tranzactie, astfel ca marea majoritatea a oamenilor tind sa le evite si isi doresc sa incheie un contract fara ajutorul acestora. Cu siguranta ca un numar foarte mare de persoane inca apeleaza la rubrica anunturilor din ziare, insa exista si metode mult mai moderne.

Anunturi imobiliare

Cea mai buna modalitate de a vinde o locuinta este aceea de a posta un anunt imobiliar pe unul dintre site-urile de specialitate, unde sunt milioane de utilizatori. Cu cat anuntul este mai atractiv, cu pretul corect, imagini corespunzatoare, cu atat acesta va atrage cat mai multe vizualizari. Si bineinteles ca mai multe vizualizari inseamna mai multi potentiali cumparatori. Intotdeauna acestia vor fi atrasi de corectitudine, motiv pentru care acest aspect trebuie simtit inca din randurile anuntului.

Cu toate ca o tranzactie imobiliara reprezinta o decizie importanta pentru oricare dintre noi, un apartament cu pretul bun se va vinde la scurt timp dupa ce a fost postat un anunt. Astfel ca de ce sa platesti pentru un a-ti vinde apartamentul, cand poti posta pe numeroase site-uri cu sute de mii de utilizatori in mod gratuit, iar anuntul sa fie vizibil o perioada de timp, dupa care sa se reactualizeze automat.


De asemenea, pentru ca anuntul sa fie evidentiat se poate ca acesta sa se promovoze, iar in schimbul unei sume modice, locuinta va fi mult mai vizibila in randul utilizatorilor, pentru a creste sansele de a se vinde intr-un timp mai scurt. Cu toate acestea, se recomanda ca in cazul in care o agentie imobiliara nu este intermediar, cumparatorii sa acorde o atentie sporita tuturor aspectelor, pentru a putea evita situatiile neplacute.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu