luni, 3 iulie 2017

Dubrovnik, un loc din Croatia ce nu trebuie ratat

Zborurile catre una dintre cele mai proeminente statiuni turistice din Marea Adriatica, Dubrovnik, sunt disponibile de pe Aeroportul International Henry Coanda, aeroport aflat la 16 kilometri de centrul Bucurestiului, pe Calea Bucurestilor 224E. Singura companie de transport aerian ce se ocupa de aceasta directie este Austrian Airlines, cu escala la Viena si o durata de la 4 pana la 7 ore in functie de decalajul dintre zboruri.
       Daca va deplasati cu masina pana la aeroport o puteti parca la aeroport contra sumei de 50 de lei in pe zi primele 2 zile ,scazand la 30  de lei pe zi in urmatoarele 2 zile, si in cele din urma 15 lei zilnic din ziua 5 pana in ziua 30 de la parcarea autovehiculului, 30 de zile fiind perioada maxima in care va puteti lasa masina in parcarea aeroportului.
  In Croatia veti ateriza pe  Aeroportul International Dubrovnick, aeroport ce este situat la aproximativ 5 kilometri nord-vest de centrul orasului.Transefrul catre oras este asigura de catre Autocar Atlas in schimbul a 5 euro. De asemnea puteti lua taxiul pentru 25-35 de euro in functie de destinatia dumneavoastra sau puteti chiar inchiria o masina de la cel 14 firme de inchirieri de masini ce activeaza in cadrul aeroportului.

   Dubrovnik este unul dintre cele mai frumoase orase, un port si centru turistic, de pe coasta sudica croata. Este una dintre cele mai proeminente statiuni turistice de la Marea Adriatica si centrul cantonului Dubrovnik-Neretva. In Evul Mediu, Dubrovnik a fost un rival important al Venetiei. Multe cladiri din centrul orasului vechi marturisesc despre acest trecut glorios si despre influenta venetiana. Dubrovnik ofera un complex perfect conservat de cladiri publice si private, sacrale si seculare reprezentand toate perioadele din istoria orasului, incepand cu fondarea sa in secolul al VII-lea. Astazi, Dubrovnik este un oras plin de viata, ce ofera multe lucruri de facut. Coasta din apropiere ofera tot felul de activitati si orasul are numeroase restaurante, baruri si cluburi de noapte. Exista cateva cluburi de noapte situate chiar langa zidurile orasului vechi.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu