joi, 1 iunie 2017

Cand si cu cine facem revizia la gaze ?

Instalatiile de gaze reprezinta o adevarata necesitate in orice locuinta, iar infrastructura in anumite zone rurale s-a dezvoltat bine, motiv pentru care si locuitorii de aici se pot bucura de toate avantajele si confortul adus. In schimb, pe langa aceste beneficii, este implicata si o responsabilitate in plus, motiv pentru care trebuie sa se asigure buna functionare a sistemelor. Legea impune efectuarea unei revizii la fiecare doi ani, iar cei care nu se supun risca sa fie sanctionati aspru si sa nu mai aiba posibilitatea de a folosi instalatiile.

La cine apelam?

Cei care locuiesc in Bucuresti si in localitatile invecinate pot face revizie gaze cu ProConstructo, iar pe aceasta cale se bucura nu numai de servicii de calitate, ci si de preturi accesibile. Profesionalismul este unul dintre cele mai mari avantaje aduse de aceasta companie, care se lauda cu angajati bine pregatiti, dar si cu echipamente si aparatura de ultima generatie, menite sa simplifice operatiunile.O procedura simpla

Procedura in sine nu este deloc complicata si se efectueaza in cateva zeci de minute, timp in care sunt verificate anumite componente ale sistemului. In cazul in care se identifica elemente ce ar putea ceda in viitorul apropiat sau care sunt deja deteriorate, se dispun masurile necesare in vederea inlocuirii acestora, iar abia dupa se va aplica stampila care acorda dreptul de folosire al instalatiilor.

Cand se efectueaza?


O revizie gaze cu ProConstructo trebuie efectuata la fiecare doi ani, acesta fiind termenul impus de lege, insa si atunci cand instalatia nu a mai fost folosita timp de sase luni, fie atunci cand au avut loc avarii sau interventii care ar fi putut afecta buna functionare a acesteia. Totodata, procedura poate fi efectuata la cererea clientilor, de fiecare data cand acestia suspecteaza ca sistemul nu functioneaza in cele mai bune conditii.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu