joi, 24 noiembrie 2016

Ce oferte de lenjerii 1+1 gasim pe internet

Perioada sarbatorilor se apropie cu pasi repezi, iar listele cu cadouri sunt din ce in ce mai bogate, insa multe persoane sunt in dificultate atunci cand trebuie sa aleaga un dar inspirat pentru cineva care pare ca le are pe toate. In schimb, oricine poate sa apeleze la oferta propusa de Casa New Concept si sa aleaga lenjerii de pat 1+1 gratis, intrucat una dintre acestea o poate oferi cadou, iar pe cealalta pastra pentru a schimba total atmosfera din propriul dormitor.


Oferta bogata

In cadrul magazinului online sunt disponibile numeroase oferte, cu modele de lenjerie pentru toate gusturile si care sa se poata adapta la fiecare locuinta. Insa poate ca unul dintre cele mai importante aspecte este faptul ca acestea sunt accesibile pentru toate buzunarele, deci o lenjerie de calitate nu implica costuri foarte ridicate. Diferenta este facuta de creativitatea modelelor lenjeriilor, dar si de materialele din care acestea sunt confectionate intrucat trebuie sa reziste perfect in toate conditiile.


Tipuri variate

Pentru lenjerii de pat 1+1 gratis se pot alege mai multe tipuri, de la cele din bumbac, din bumbac
satinat, cu model 3D sau 5D, cocolino sau pufoase, in functie de preferinte. Fiecare dintre acestea se simt foarte placut la atingere si rezista foarte bine in timp, chiar si daca sunt spalate la masina de mai multe ori, calitatea materialelor ajutand la pastrarea modelului.

Avantaje Casa New Concept


In plus, clientii Casa New Concept care beneficiaza de aceasta oferta 1+1, mai au motive de bucurie, deoarece site-ul le propune un sistem foarte avantajos de fidelizare, astfel ca la comenzile urmatoare vor plati tot mai putin. Mai mult decat atat, pentru comenzile de peste 399 de lei, se asigura transport gratuit prin curier, iar produsele pot fi returnate in decurs de 10 zile daca nu se ridica la nivelul asteptarilor.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu