miercuri, 13 aprilie 2016

De ce este bine sa mergem la Psihoterapeut ?

             Munca unui psihoterapeut in Bucuresti e foarte dificila spre deosebire de celelalte orase. Tinand cont de numarul foarte mari de oameni care locuiesc aici trebuie sa recunoastem ca sunt si un numar mai mare de probleme. Stresul si aglomeratia de zi cu zi se aduna si creaza un efect negativ care are urmari grave in viata personala a fiecaruia. Si cum majoritatea celor din Bucuresti sunt din provincie, lipsa unui suport familiar devine inca un motiv de stres si anxietate.

            Efectele negative se observa in viata de zi cu zi. Fie ca ai probleme in relatia cu cei apropiati, fie ca nu te intelegi cu seful tau fie care iti este greu sa iti exprimi ce ai pe suflet. Efectele negative sunt si mai vizibile atunci cand ai un copil. Cel mic preia toata energia negativa de la tine si se inchide in el, evitand sa comunice cu tine atunci cand observa ca nu este inteles si nici sustinut.

              Motivul pentru care s-a ajung aici difera de la caz la caz. Insa putin conteaza sa intelegi la perfectie de ce s-a ajung aici ci sa intelegi ce ai de facut ca sa scapi din acel labirint al suferintei. Aici intervine munca unui psihoterapeut din Bucuresti. Cu ajutorul lui ve intelege ca situatia in care te aflii nu se va schimba miraculos, ci este nevoie ca tu sa te schimbi astfel incat viata ta sa prinda un alt contur. Unul bazat pe emotie, pe fericire, pe intelegere, pe empatie. Dragostea manifestata fata de celalalt. Toate aceste emotii inseamna sa fii om, insa ele sunt refuzate celuia care e prins in mirajul urii.

              Nu mai sta pe ganduri si astepta ca efectele negative sa se inrauteasca. Fericirea ta depinde doar de tine. Schimba-ti viata, apeleaza la serviciile unui psihoterapeut din Bucuresti si bucura-te de rezultate.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu